Älykkäin tapa mitata kuvion syvyyttä

SnapSkan

Suomalainen Nokian Renkaat on lanseerannut älykkään palvelun nimeltä SnapSkan, ja ne tarjoavat yhteistyötä Vianorin auto- ja rengasketjun kanssa tarjotakseen tämän palvelun. Palvelu on digitaalista, joten voit kirjautua siihen ja saada tietoja sähköpostitse. Tarvitset vain palvelupisteen, jossa voit mitata renkaasi ja ajaa niiden skanneria. Rekisterinumerostasi otetaan kuva, joten palvelu voi tunnistaa sinut. Jos et ole jo kirjautunut palveluun, sinulla on seitsemän päivää aikaa tehdä se skannerin ajamisen jälkeen. Jos olet jo käytössä, saat raportin sähköpostitse automaattisesti jokaisen skannauksen yhteydessä.

On erittäin tärkeää tietää renkaan urasyvyys, koska se määrittää, kuinka turvallisia renkaat on ajaa. Kesällä, kun ajat kesärenkaiden kanssa, tarvitset hyvän urasyvyyden varmistaaksesi, että pystyt estämään vesiliirtoa, sinulla on hyvä pito sekä kuivilla että märillä teillä ja lyhyt jarrutusmatka. Talvirenkaisissa on tärkeää, että saat hyvää pitoa lumella ja jäällä. Sinun on myös kyettävä estämään sohjoliirtoa. Jos menet alle 4 mm: n urasyvyyden, menetät turvallisen ajon ja optimaalisen renkaan vaatimat ominaisuudet. Siksi on suositeltavaa vaihtaa renkaat alittaessasi tämän arvon. On myös tärkeää, että kaikissa renkaissa on sama kuluminen niin pitkään kuin mahdollista. Siksi renkaan kierto on tärkeää. Tämä mahdollistaa myös kaikkien neljän renkaan vaihtamisen samanaikaisesti.

Koska suunnittelusyvyydestä on vähän vaikea saada hyvää yleiskuvaa, SnapSkan todella auttaa sinua saamaan hyvän yleiskuvan renkaiden kunnosta, joten tiedät milloin vaihtaa uuteen sarjaan. Nokian Renkaat kehitti sen, mutta se toimii kaikille eri rengasmerkeille.

Lisätietoja SnapSkanin käytöstä kuvion urasyvyyden mittaamiseen on osoitteessa https://vianor.fi/

Scroll to Top